Installatiebedrijf Nieuwenhuizen B.V.

NIEUWS
LEES VERDERNAAR OVERZICHT
Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken jou❗

Wegens uitbreiding van onze orderportefeuille zijn wij op zoek naar een ervaren (service) monteurs. De werkzaamheden zullen bestaan uit montage werkzaamheden in verschillende disciplines van de installatie techniek.

Dus heb jij…

✅ een klantgerichte en collegiale instelling?
✅ kennis en ervaring op het gebied van centrale verwarming en loodgieterswerk?
✅ aantoonbare ervaring in meerdere disciplines van de installatietechniek?

(Eventuele kennis van elektra en/of dakwerk is een pré!)

Ben jij (of ken jij) die Ervaren (Service) Monteur die toe is aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct! Ga naar onze vacatures voor meer informatie.

Over Installatiebedrijf Nieuwenhuizen:

Wij van Nieuwenhuizen zijn trots op onze vakmensen. Wij werken met een hecht en vast team; de meesten mensen zijn al tientallen jaren bij ons in dienst. Ook zorgen wij ervoor dat onze klanten zoveel mogelijk dezelfde monteur als aanspreekpunt houden, zo heeft de klant een monteur die hij of zij persoonlijk kent en precies weet wat de geschiedenis van het pand is.
In ons team streven we altijd naar een goede mix van mensen met veel dienstjaren en jong talent. Zo combineren wij ervaring met frisse nieuwe gedachtes. Wij werken in principe alleen met lange dienstverbanden, en mensen die hun hele leven in het vak zitten, om ons vakmanschap te waarborgen. Zo kunnen wij onze kwaliteit in onze dienstverlening blijven garanderen.

Meer informatie?
Neem contact op!

Contactformulier website Nieuwenhuizen B.V.

Installatiebedrijf Nieuwenhuizen B.V.

Heemstede

Cruquiusweg 9

2102 LS Heemstede

023 528 6419

info@inhbv.nl

Zandvoort

Curiestraat 2f

2041 CD Zandvoort

023 573 0958

info@inzbv.nl