Installatiebedrijf Nieuwenhuizen B.V.

CV INSTALLATIE
Lees verderNeem contact op

CV Installatie

CV Installeren

Het installeren van CV en andere verwarming is onze core business. Denk aan het aanleggen van nieuwe installaties, vervanging van uw ketel, service bij storingen, en het oplossen van installatiefouten. 

Vooral het oplossen van installatiefouten is daarbij onze specialiteit. Al te vaak komen we ondeugdelijke installaties tegen: verschillende systemen die niet goed op elkaar zijn aangesloten, vermogens die niet juist bepaald zijn waardoor de installatie niet zuinig is, etc. Dit zetten wij graag voor u recht.

Installatiefouten als bovengenoemd worden het meest aangetroffen bij uitbreidingen van oude bouw met nieuwbouw. Het is zeker niet altijd nodig oude installaties te vervangen, maar het aansluiten van oude systemen en nieuwe systemen op elkaar vereist echter vakwerk. Als u voor het bouwen een expert op het gebied van verwarming inschakelt, kan dat veel onnodige kosten schelen. Onze monteurs hebben tientallen jaren ervaring bij het oplossen van storingen en onderhoud en nemen die kennis mee bij de aanleg van nieuw materiaal. Wij controleren daarbij indien nodig ook al uw oude leidingen.

Merken CV Ketels

Nieuwenhuizen verkoopt, installeert en onderhoudt de CV- ketels van Nefit, Vaillant, Remeha, Intergas, Agpo, Ferroli, AWB, Itho, Daaldrop, Rendamax, Buderus, Viessmann en ATAG. Onze monteurs volgen regelmatig trainingen bij de verschillende CV-ketel leveranciers.

Meer informatie?
Neem contact op!

Contactformulier website Nieuwenhuizen B.V.

Installatiebedrijf Nieuwenhuizen B.V.

Heemstede

Cruquiusweg 9

2102 LS Heemstede

023 528 6419

info@inhbv.nl

Zandvoort

Curiestraat 2f

2041 CD Zandvoort

023 573 0958

info@inzbv.nl