Installatiebedrijf Nieuwenhuizen B.V.

DAKDEKKER
Lees verderNeem contact op

Dakdekker

Dakbedekking Nieuwenhuizen Heemstede & Zandvoort

U kunt ons inschakelen wanneer er iets mankeert aan uw dakwerk, bijvoorbeeld wanneer u zit met wateroverlast door een verstopping van de dakgoten, maar u kunt Nieuwenhuizen ook inschakelen voor de aanleg van een geheel nieuw dak. Daarin verzorgen wij alles: het zinkwerk, zowel als het timmerwerk als de dakdekking. Ook kunt u ons inschakelen voor de isolatie van uw dak of de aanleg van dakkapellen. Wanneer u geïnteresseerd bent in de aanleg van zonnepanelen op uw dak kunnen wij u ook daarbij van dienst zijn. 

Nieuwenhuizen maakt het zinkwerk, het koper en het lood voor uw dakbedekking zelf in de eigen werkplaats. Daarmee leveren wij maatwerk en kunnen wij ook snel leveren: indien nodig en technisch mogelijk wordt dezelfde dag nog zowel gemeten als gelegd. Wij hebben daarbij erg veel ervaring met de daken van de oudere huizen in de buurt van Heemstede, Haarlem, Zandvoort, etc. Daarom hebben wij veel typische veel gebruikte dakpannen uit de regio op voorraad. Ook hierdoor kunnen wij snel maatwerk leveren bij schade aan uw dakwerk.

Doordat onze monteurs niet alleen nieuwe daken aanleggen maar ook repareren waar het mis gaat, weten zij bij aanleg van een nieuw dak als geen ander waar de gevaren zitten. Wij zelf leggen uw dak niet alleen zo aan dat een kans op verstopping minimaal is, maar ook zo, dat wanneer er al sprake is van een verstopping, u gegarandeerd nooit water binnen krijgt in uw pand. Bij verstopping van een goed aangelegd dak krijgt u een duidelijk signaal van de verstopping, op een plaats waar het water geen schade kan. Ook houden wij bij de aanleg rekening met de maximale waterdruk die een dak aan moet kunnen. Daar gaat zeker bij de aanleg van nieuwe daken vaak nog teveel fout. Wij leggen het liever meteen goed aan, dan dat we daarna een keer extra bij u op de stoep staan.

Neemt u contact met ons op voor advies over uw dakwerk!

Meer informatie?
Neem contact op!

Contactformulier website Nieuwenhuizen B.V.

Installatiebedrijf Nieuwenhuizen B.V.

Heemstede

Cruquiusweg 9

2102 LS Heemstede

023 528 6419

info@inhbv.nl

Zandvoort

Curiestraat 2f

2041 CD Zandvoort

023 573 0958

info@inzbv.nl