Installatiebedrijf Nieuwenhuizen B.V.

RIOOLSERVICE
Lees verderNeem contact op

Rioolservice

Rioolservices Nieuwenhuizen Heemstede & Zandvoort

Als loodgieter heeft Nieuwenhuizen uiteraard veel werk aan zogenaamde ontstoppingen. Vaak is het voor ons natuurlijk een klein klusje om uw riool te ontstoppen. 

Bij een ontstopping gaan wij echter altijd nog een stap verder, en maken we een analyse van hoe de verstopping heeft kunnen ontstaan. Het is voor ons een kleine moeite om na het vrijmaken van uw riolering met een camera de leiding te inspecteren, en zo eventuele problemen in de toekomst aan te kunnen zien komen, en te kunnen voorkomen. Soms is er sprake van een verzakking of een scheur in de riolering, of van wortels van bomen of struiken in de leiding. In dat geval is het ook na grondige reiniging wachten op de volgende verstopping. En ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen. 

Riool Inspectie

Riolen bevinden zich voornamelijk onder de grond. Door verzakkingen en wortelgroei ontstaan de meeste problemen. Nieuwenhuizen heeft de meest geavanceerde gereedschappen, zoals camera’s, om de lekkage nauwkeurig te traceren. Voordeel hiervan is dat wij snel en efficiënt kunnen werken en dat de tuin of openbaar terrein meestal ontzien kan worden.

Ook voor de gedegen aanleg van een nieuwe riolering kunt u uiteraard vertrouwen op de monteurs van Nieuwenhuizen. Neemt u contact met ons op voor advies over uw riolering!

Meer informatie?
Neem contact op!

Contactformulier website Nieuwenhuizen B.V.

Installatiebedrijf Nieuwenhuizen B.V.

Heemstede

Cruquiusweg 9

2102 LS Heemstede

023 528 6419

info@inhbv.nl

Zandvoort

Curiestraat 2f

2041 CD Zandvoort

023 573 0958

info@inzbv.nl