Installatiebedrijf Nieuwenhuizen B.V.

ONZE DIENSTEN
Lees verderNEEM CONTACT OP

Onze diensten

Installatiebedrijf Nieuwenhuizen B.V. heeft meer dan 80 jaar ervaring in Gas-, Water-, Riolering en Elektrotechnische installaties. 
Wij kunnen het volgende voor u betekenen:

Airconditioning

Juist omdat wij veel knowhow hebben van elektra en verwarming, is Nieuwenhuizen voor u ook de juiste partij voor de aanleg van Airconditioning.

Badkamer en Sanitair

Nieuwenhuizen legt graag voor u uw badkamer aan: wij kunnen uw badkamer geheel van A tot Z voor u realiseren. Daarvoor hebben we alle kennis en ervaring in huis.

CV Installatie

Het installeren van CV en andere verwarming is onze core business. Denk aan het aanleggen van nieuwe installaties, vervanging van uw ketel, service bij storingen, en het oplossen van installatiefouten. 

Dakdekker

U kunt ons inschakelen wanneer er iets mankeert aan uw dakwerk, maar u kunt Nieuwenhuizen ook inschakelen voor de aanleg van een geheel nieuw dak. 

Elektrotechniek

Nieuwenhuizen heeft gecertificeerde elektromonteurs die garant staan voor een veilige installatie. Onze elektromonteurs worden ingezet bij de installatie van zonnepanelen, herinrichting badkamers, etc.

Onderhoud

De fabrikanten van CV-ketels adviseren om regelmatig onderhoud uit te laten voeren aan de CV-ketel. De ketel wordt schoongemaakt en waar nodig worden slechte onderdelen vervangen.

Rioolservice

Als loodgieter heeft Nieuwenhuizen uiteraard veel werk aan zogenaamde ontstoppingen. Vaak is het voor ons natuurlijk een klein klusje om uw riool te ontstoppen.

Zonnepanelen

Bij de aanleg van zonnepanelen is het van het grootste belang rekening te houden me de totale constructie van uw dak. Het is immers de bedoeling dat u energie opwekt, en geen energie verspilt.

Meer informatie?
Neem contact op!

Contactformulier website Nieuwenhuizen B.V.

Installatiebedrijf Nieuwenhuizen B.V.

Heemstede

Cruquiusweg 9

2102 LS Heemstede

023 528 6419

info@inhbv.nl

Zandvoort

Curiestraat 2f

2041 CD Zandvoort

023 573 0958

info@inzbv.nl